beta version
noun COMPUTING
a version of a piece of software that is made available for testing, typically by a limited number of users outside the company that is developing it, before its general release.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
https://englishforlife.mk/elearn/

0replies
678views
Te nderuar kursiste, ju informojme qe dita e neserme (e shtune, 14.04.2018 ) eshte dite jo-pune ne kurset e English For Life. Arsyeja eshte sepse shkollat fillore si dhe ato te mesme mesojne dhe eshte e pamundur qe te koordinohet orari. Vlene per gj angleze dhe gj gjermane. Me respekt stafi

0replies
94views
Te nderuar nxenes dhe studente, ju informojme se qe tani mundeni te bashkangjiteni ne grupin tone te Facebook-ut duke klikuar ne linkun e meposhtem:
http://facebook.com/groups/en4life

Aty do te mund te gjeni kuize si dhe postime te ndryshme ne lidhje me mesimet si dhe shkollen tone.
Me respekt,
Ardiani

0replies
163views
Kapitel 12:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_touristeninformation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_wuensche.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_praepositionen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_modal
6replies
124views
recent by Ajnur  ·  6 hours ago
Kapitel 6:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_perfekt.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_personalpronomen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_studentenleben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_heute
3replies
80views
recent by Erdina Sejdiuu  ·  11 hours ago
Kapitel 12:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_touristeninformation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_wuensche.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_praepositionen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_modal
27replies
213views
recent by Bajrambakiji  ·  2 days ago at 11:12 am
Kapitel 8

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap8_praeteritum.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap8_artikel.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap8_partizip.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap8_gegenteil.htm

0replies
8views
Kapitel 11:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_komparation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_regeln.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnung.htm

5replies
85views
recent by Ajnur  ·  4 days ago at 3:42 pm
Kapitel 10:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_gesund.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_hoeren2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_freizeit.htm

7replies
164views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Apr 9 at 4:57 pm
Kapitel 5:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_wortschatz.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_konjugation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_antworten.htm

http://mein-deutschbuch.de/grammatikuebungen-verb-sein.html

http://mein-deutschbuch.de/grammatikuebungen-verbkonjugation.html18replies
301views
recent by Albannjaiji  ·  Apr 8 at 8:50 am
Kapitel 9:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_im_buero.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_feiertage.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_termin.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_job.htm

https://www
9replies
110views
recent by Ajnur  ·  Apr 5 at 2:10 pm
Kapitel 8:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_urlaub.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_kleidung.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_verkauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_komparativ.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_muessen.htm

4replies
133views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Mar 26 at 2:57 pm
Kapitel 11:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_komparation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_regeln.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnung.htm

19replies
220views
recent by VanesaIseni  ·  Mar 25 at 11:32 am
Kapitel 1

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_verbformen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_praepositionen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_konjunktor.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_artikel.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_praeposi
13replies
209views
recent by jetadaipii  ·  Mar 24 at 4:26 pm
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_taetigkeiten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_koennen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren2.htm

12replies
368views
recent by Albannjaiji  ·  Mar 24 at 9:50 am
Kapitel 1:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_gruessen.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen1.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen2.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen3.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_
43replies
969views
recent by Elvira.Shaqiri  ·  Mar 24 at 7:58 am
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap4_adjektive.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap4_relativpronomen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap4_komparation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap4_anrede.htm

1replies
29views
recent by galitaselimi  ·  Mar 19 at 10:27 pm
Kapitel 7
https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_verkehrsmittel.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_hoeren1.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_hoeren2.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_imverkehr.htm


https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_jahreszeiten.htm
5replies
148views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Mar 18 at 12:25 pm
Zulbeari posted Mar 17 at 2:19 pm
A/ei
B/bii
C/sii
D/dii
E/iii
F/ef
G/dzhii
H/eitsh
I/ai
K/kei
L/el
M/em
N/en
O/ëu
P/pii
Q/kjuu
R/aar
S/es
T/tii
U/juu
V/vii
W/dablju
X/eks
Y/uai
Z/zed

0replies
18views
Kapitel 3:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap3_michundmir.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap3_passiv.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap3_artikel.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap3_praepositionen.htm

Akkusativ oder Dativ?

https://mein-deutschbuch.de/grammatikuebungen
2replies
22views
recent by galitaselimi  ·  Mar 13 at 12:28 am
Kapitel 6:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_perfekt.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_personalpronomen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_studentenleben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_heute
6replies
253views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Mar 8 at 2:47 pm
Kapitel 2

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_verbformen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_endungen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_modalverben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_nomen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap2_zu.htm

3replies
70views
recent by galitaselimi  ·  Mar 8 at 1:33 am
Kapitel 10:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_gesund.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_hoeren2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k10_freizeit.htm

10replies
247views
recent by Bajrambakiji  ·  Mar 4 at 10:44 am
Kapitel 5:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_wortschatz.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_konjugation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_antworten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_hoeren.htm

7replies
144views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Mar 2 at 10:52 am
Kapitel 1

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_verbformen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_praepositionen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_konjunktor.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_artikel.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b1/b1_kap1_praeposi
25replies
60views
recent by galitaselimi  ·  Feb 26 at 10:05 pm
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_taetigkeiten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_koennen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren2.htm

7replies
265views
recent by Elvira Sejdiuu  ·  Feb 23 at 4:09 pm
Load more
All posts under this topic will be deleted ?
With selected deselect topics
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft