Create Topic
Create new topic
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
beta version
noun COMPUTING
a version of a piece of software that is made available for testing, typically by a limited number of users outside the company that is developing it, before its general release.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
https://englishforlife.mk/elearn/

0replies
786views
Ardian Deari posted May 6 at 6:13 pm
Lajmërohen të gjithë të interesuarit për mësimin e gj. gjermane se jemi duke e formuar grupin intenziv A2 për gjuhë gjermane. Numri i kursistëve është i kufizuar. Mundeni të lajmëroheni në 071 989 903 ose më shkruani në whatsapp/viber për më shumë info.

0replies
76views
Kurset e gjuhes angleze ne 'English For Life' fillojne nga datat 12 dhe 15 Gusht 2017 me te gjitha grupet qe gjenden ne Kumanove. Cdo nxenes dhe student vec e vec do te pranoj nje sms ku do ti tregohet orari dhe dita e fillimit. Per me shume se cfare orari keni mundeni te pyesni prof. Ardian Deari-n ose ne nr 071 989 903

PS: Cdo pyetje shtese qe keni mundeni gjithashtu dhe ketu te parashtroni
0replies
131views


Tashmë nxënësit Shqiptarë do të kenë më të lehtë të mësojnë gjuhët e huaja falë profesorit nga Kumanova të gjuhës angleze Ardian Deari-t. Prof. Ardian Deari njihet me aktivitetet e tija te kahmotshme ne aspektin teknologjik duke investuar gjithmone ne te miren e shoqerise sone. Ai se fundmi publikoi nje aplikacio
588a65241b5b4.jpg
3replies
149views
recent by lizanexhibi  ·  Jan 28 '17 at 10:28 am
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft