Te nderuar kursiste, ju informojme qe dita e neserme (e shtune, 14.04.2018 ) eshte dite jo-pune ne kurset e English For Life. Arsyeja eshte sepse shkollat fillore si dhe ato te mesme mesojne dhe eshte e pamundur qe te koordinohet orari. Vlene per gj angleze dhe gj gjermane. Me respekt stafi

Te nderuar kursiste, ju informojme qe dita e neserme (e shtune, 14.04.2018 ) eshte dite jo-pune ne kurset e English For Life. Arsyeja eshte sepse shkollat fillore si dhe ato te mesme mesojne dhe eshte e pamundur qe te koordinohet orari. Vlene per gj angleze dhe gj gjermane. Me respekt stafi

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

edited Apr 13 at 2:33 pm
 
0
reply
94
views
0
replies
1
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft