Te nderuar kursiste te kurseve te rregullta te gjuhes gjermane dhe gjuhes angleze. Ju njoftojme se nga sot (01 Korrik) jeni ne pushime verore. Ju faleminderojme qe ishit pjese e jona pergjate gjithe kesaj periudhe. Ju deshirojme pushime te kendshme. Shihemi ne muajin Gusht!
Me respekt, stafi En4Life

Te nderuar kursiste te kurseve te rregullta te gjuhes gjermane dhe gjuhes angleze. Ju njoftojme se nga sot (01 Korrik) jeni ne pushime verore. Ju faleminderojme qe ishit pjese e jona pergjate gjithe kesaj periudhe. Ju deshirojme pushime te kendshme. Shihemi ne muajin Gusht! Me respekt, stafi En4Life

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

 
0
reply
102
views
0
replies
1
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft