Lajmerohen te gjithe kursistet e rregullt te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane se ka nje ndryshim te vogel ne nisjen e kurseve te gjuheve. Me kurset tona do te fillohet nga data 18 Gusht sipas orareve qe do i pranoni vecmas secili/secila nga ju! Ju faleminderit per mirekuptim

Lajmerohen te gjithe kursistet e rregullt te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane se ka nje ndryshim te vogel ne nisjen e kurseve te gjuheve. Me kurset tona do te fillohet nga data 18 Gusht sipas orareve qe do i pranoni vecmas secili/secila nga ju! Ju faleminderit per mirekuptim

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

 
0
reply
99
views
0
replies
1
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft