Te nderuar perdorues te ketij aplikacioni jemi duke bere perpjekje ne krijimin e versionit te ri, andaj dhe ne rast se ju ka ardhur ndonje reklame nga aplikacioni jone te jeni ne dijeni se jemi duke eskperimentuar. Pra, nuk do te thote qe eshte dicka e rrezikshme, por se ne jemi duke bere te gjitha provat e mundshme per rifreskimin e aplikacionit tone. Me respekt, prof. Ardian Deari

0replies
68views
Te nderuar kursiste te shkolles tone. Ju informojme se qe nga sot (e diele, 24-Qershore 2018 ) do te mundeni te lexoni libra ne aplikacionin tone. Pra, behet fjale per studentet qe jane pjese e projektit MOODLE. Ne rast se jeni pjese e shkolles tone dhe keni deshire qe edhe ju te beheni pjese e ketij projekti atehere ju lutemi te na kontaktoni:
Facebook: https://www.facebook.com/ardideari
0replies
230views
Te nderuar nxenes dhe studente, ju informojme se qe tani mundeni te bashkangjiteni ne grupin tone te Facebook-ut duke klikuar ne linkun e meposhtem:
http://facebook.com/groups/en4life

Aty do te mund te gjeni kuize si dhe postime te ndryshme ne lidhje me mesimet si dhe shkollen tone.
Me respekt,
Ardiani

0replies
238views
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap4_anrede.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap4_satzende.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_modalverben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_bach.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_verabreden.htm

24replies
340views
recent by Laurina Esati  ·  Sep 14 '18 at 8:36 pm
Kapitel 12:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_touristeninformation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_wuensche.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_praepositionen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k12_modal
3replies
128views
recent by milotqerimi  ·  Aug 30 '18 at 11:45 am
Kapitel 2

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k02_berufe.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k02_sichvorstellen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k02_zahlen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k02_familie.htm

4replies
241views
recent by BesartaAjeti  ·  Aug 27 '18 at 4:36 pm
Kapitel 11:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_email.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_komparation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_regeln.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k11_wohnung.htm

5replies
96views
recent by Albanjahiu  ·  Aug 27 '18 at 12:30 pm
Kapitel 8:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_urlaub.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_kleidung.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_verkauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_komparativ.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_muessen.htm

7replies
185views
recent by Flutra.  ·  Aug 24 '18 at 10:40 pm
Kapitel 9:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_im_buero.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_feiertage.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_termin.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k09_job.htm

https://www
5replies
118views
recent by Gjilnureafuzi  ·  Jul 22 '18 at 2:02 pm
Kapitel 8:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_urlaub.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_kleidung.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_verkauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_komparativ.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k08_muessen.htm

6replies
147views
recent by Gjilnureafuzi  ·  Jul 17 '18 at 4:18 pm
Kapitel 7:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_verkehrsmittel.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_hoeren2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_imverkehr.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k07_jahreszeiten.ht
6replies
138views
recent by Gjilnureafuzi  ·  Jul 14 '18 at 1:24 pm
Kapitel 8:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_konzessivangaben1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_konzessivangaben2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_erweiterte-partizipien1.htm

0replies
19views
Kapitel 7:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_komparation1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_passiversatz1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_partizipien1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_modalangaben1.htm

0replies
23views
Kapitel 6:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_perfekt.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_personalpronomen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_studentenleben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k06_unive
4replies
163views
recent by elonemini  ·  Jul 5 '18 at 2:36 pm
Kapitel 6

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_nomen-verb-verbindungen1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_konjunktiv-eins1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_konjunktiv-eins2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/b2_konjunktiv-eins3.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_b2/xman_
3replies
90views
recent by galitaselimi  ·  Jul 5 '18 at 10:16 am
Kapitel 6

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_k06_gluecklich.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_k06_familie.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_k06_einkaufen.htm

https://courseware.nus.edu.sg/e-daf/cir/la2201gr/e23/reflexiv.htm

2replies
107views
recent by Ajnur  ·  Jul 2 '18 at 2:45 pm
Kapitel 5:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_wortschatz.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_konjugation.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_antworten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k05_hoeren.htm

4replies
128views
recent by Ilfete qaili  ·  Jun 28 '18 at 11:55 am
Kapitel 1:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_gruessen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen2.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_sichvorstellen3.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k01_
39replies
1kviews
recent by faruki  ·  Jun 27 '18 at 11:14 pm
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren1.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_taetigkeiten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_koennen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_tagesablauf.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k04_hoeren2.htm

4replies
147views
recent by fatime  ·  Jun 20 '18 at 12:37 pm
Kapitel 4:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap4_anrede.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap4_satzende.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_modalverben.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_bach.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a2/a2_kap2_vera
2replies
117views
recent by ota  ·  Jun 12 '18 at 10:08 am
Kapitel 3:

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k03_im_cafe.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k03_moechten.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k03_treffen.htm

https://www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_k03_inderstadt.htm

6replies
173views
recent by Gjilnureafuzi  ·  Jun 11 '18 at 1:58 am
Load more
All posts under this topic will be deleted ?
With selected deselect topics
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft