INFORMATION

Infromation

264
0

Te nderuar kursiste te shkolles tone. Ju informojme se qe nga sot (e diele, 24-Qershore 2018 ) do te mundeni te lexoni libra ne aplikacionin tone. Pra, behet fjale per studentet qe jane pjese e projektit MOODLE. Ne rast se jeni pjese e shkolles tone dhe keni deshire qe edhe ju te beheni pjese e ketij projekti atehere ju lutemi te na kontaktoni:
Facebook: https://www.facebook.com/ardideari


Instagram: https://www.instagram.com/ardideari
Ose ne tel: 0038971989903

186
0

Kurset e gjuhes angleze ne 'English For Life' fillojne nga datat 12 dhe 15 Gusht 2017 me te gjitha grupet qe gjenden ne Kumanove. Cdo nxenes dhe student vec e vec do te pranoj nje sms ku do ti tregohet orari dhe dita e fillimit. Per me shume se cfare orari keni mundeni te pyesni prof. Ardian Deari-n ose ne nr 071 989 903

PS: Cdo pyetje shtese qe keni mundeni gjithashtu dhe ketu te parashtroni.

455
13
ardideari posted Dec 5 '16 at 5:12 pm

58459fd1b40dc.jpg

Të nderuar nxënës dhe studentë ju informoj se qasja softuerike e forumit tonë tanimë punon ndryshe dhe se kemi dalur në një version tjetër, pra, më të lartë të kodimit. Pra, bëhet fjalë për versionin më të ri 3.7.

Pyetjet më të shpeshta:
Çka ka ndryshim në këtë version?

  • Në këtë version përveç dizajnit që është më i përshtatshëm për paisjet tuaja gjithashtu punon dhe më shpejtë.

Pse NUK punojnë tag-at (mentions)?

  • Gjatë rifreskimit tonë (update-s) kemi ngatërruar diçka në programim por që ditët në vijim do ta përmirsojmë edhe këtë. Keni besim në punën tonë. 5845e20a8180e.gif

A u përmirësuan lajmërimet?

  • PO, përgjigja është po. Mëherët, kur ju klikonit në NOTIFICATION BELL (zilen e lajmërimeve) ju kishit problem sepse për së dyti herë lajmërimet zhdukeshin. Pra, tani nuk zhduken por se punojnë ashtu si duhet.

Çka tjetër kam të drejtë shtesë në këtë version?

  • Në këtë version keni gjithashtu të drejtë të krijoni tema të mbyllura kur nuk dëshironi askush ti komenton ato. Pra, CLOSED TOPIC e shtypni kur ju dëshironi të ngelet tema e mbyllur.

Për, çdo pakënaqësi apo sugjerim na shkruani këtu. Me respekt, i juaji prof. Ardian Deari

recent by timiking  ·  Jul 23 '17 at 12:33 pm
195
3

588a65241b5b4.jpg

Tashmë nxënësit Shqiptarë do të kenë më të lehtë të mësojnë gjuhët e huaja falë profesorit nga Kumanova të gjuhës angleze Ardian Deari-t. Prof. Ardian Deari njihet me aktivitetet e tija te kahmotshme ne aspektin teknologjik duke investuar gjithmone ne te miren e shoqerise sone. Ai se fundmi publikoi nje aplikacion per Android i quajtur ne baze te shkolles “English For Life”, por se per ne versionin Apple sic te gjithe ne e dijme se kane ligje dhe rregullore shume me te rrepte. Ai arriti qe te kryen me sukses programimin edhe te nje versioni ne fjale. I faleminderohemi te gjithe profit ne fjale.

Rreth aplikacionit: Aplikacioni paraqet nje forum, ku ne te brenda nxenesit munden te regjistrohen, postojne mesime, mesojne mesime si dhe te reagojne per cdo postim apo te komentojne. Gjithashtu munden dhe te kycen ne detyra dhe kuize te ndryshme rreth gjuheve angleze dhe gjermane.Thjeshte, nje aplikacion i kerkuar nga gjithe studentet shqiptare.

Ja linku për shkarkimin e aplikacionit.
Shkarko EnglishForLife

Ju dëshirojme suksese nxënësve.

588a6542558de.jpg

12
86
10
Actions
Hide topic messages
Enable infinite scrolling
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft