Create Topic
Create new topic
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Ardian Deari posted Apr 14 '17 at 4:40 pm
Hekuri rrihet sa është i nxehtë - strike while the iron is hot; opportunity seldom knocks twice; make hay while the sun shines

Të nderuar studentë dhe nxënës që tani do të mundohemi të publikojmë gjithashtu dhe shprehje metaforike dhe idiomatike të kombinuara shqip-anglisht ose anasjelltas; andaj, na përcjellni në postimet
4replies
148views
recent by Ardian Deari  ·  Apr 14 '17 at 8:15 pm
Ka shumë përmirësime të tjera siç mundeni ta shihni mëposhtë në versionin Android 3.0

UPDATE: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.englishforlife.englishforlife

Lajmërimet pa zë dhe pa vibracion [tanimë e rregulluar]
Shtrirje shumë e gjërë e forumit në aplikacion [tanimë e rregulluar]
TAG shok&e
586c24d79c95b.png
2replies
98views
recent by Ardian Deari  ·  Jan 4 '17 at 7:56 pm
merxhanb posted Dec 27 '16 at 8:53 pm
Hi everybody the holidays are up to coming soon and I want from all of you , if you could suggest me some movies to watch during holidays

Feel free to reply here .....

I will start first :

1.Lucy

2.Interstealler

3.Tomorrowland

4.Pawn sacrifice <3

...


5862d4bfc9f66.jpg
0replies
38views
Message:


Të nderuar miq, një dhuratë për ju po vjen! Ajo do të jetë Aplikacioni ENGLISH FOR LIFE për versionin Android. Projekt i punuar kohë të gjatë. Pas suksesit gjigant të forumit, do të vjen edhe aplikacioni. Ku do të keni të postuara mbi 1000 mësime nga gjuha angleze dhe gjuha gjermane si dhe për të
58406883df82f.jpg
11replies
234views
recent by rilindshabani  ·  Dec 4 '16 at 6:46 pm
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft