1.Cfar ështe present simple tense?
2.si thuhet me fjal ora 6:45?
3.si i thojm ne gjuhen angleze pemët,perimet dhe kafshët?

1.Cfar ështe present simple tense? 2.si thuhet me fjal ora 6:45? 3.si i thojm ne gjuhen angleze pemët,perimet dhe kafshët?
edited Dec 11 '16 at 5:47 pm
 
1
reply

Present simple tense eshte kohe gramatikore qe perdoret per te folur rreth nje veprimi qe ndosh zakonisht , rregullisht,shpesh,dhe pershkruan nje gjendje ose rutin,etj
Six fourty-five
Fruits ,Vegetables,Animals

1 Per cka flet present simple
2 Si i thojme Romanit ne gjuhen angleze
3Cka eshte sushi

Present simple tense eshte kohe gramatikore qe perdoret per te folur rreth nje veprimi qe ndosh zakonisht , rregullisht,shpesh,dhe pershkruan nje gjendje ose rutin,etj Six fourty-five Fruits ,Vegetables,Animals 1 Per cka flet present simple 2 Si i thojme Romanit ne gjuhen angleze 3Cka eshte sushi
 
0
reply

Present simple flet per gjera qe ndodhin rregullisht,per rutina etj..
Novel
Sushi eshte ushqim i gjalle peshku

Cka jane collocations?
Cili eshte dallimi midis look, watch dhe see?
Cilet jane possessive adjectives?

Present simple flet per gjera qe ndodhin rregullisht,per rutina etj.. Novel Sushi eshte ushqim i gjalle peshku Cka jane collocations? Cili eshte dallimi midis look, watch dhe see? Cilet jane possessive adjectives?
 
0
reply

1.Present simple eshte kohe gramatikore qe perdoret per te folur rreth nje veprimi qe ndosh zakonisht , rregullisht,shpesh,dhe si rutin,etj
2.it's fifeteen to seven
3. Trees, vegetables,animals

1. Si i thojn vjerrit ne anglisht
2. Si i thojn vajzes ne anglisht
3. Si thuhet cka punon ne anglisht

**1.**Present simple eshte kohe gramatikore qe perdoret per te folur rreth nje veprimi qe ndosh zakonisht , rregullisht,shpesh,dhe si rutin,etj **2.**it's fifeteen to seven **3.** Trees, vegetables,animals **1.** Si i thojn vjerrit ne anglisht **2.** Si i thojn vajzes ne anglisht **3.** Si thuhet cka punon ne anglisht
 
0
reply

1.Present simple tense flet per gjera qe ndondhin rregullisht,shpesh per rutina
2.Novel
3.Sushi eshte ushqim i gjalle peshku

**1.**Present simple tense flet per gjera qe ndondhin rregullisht,shpesh per rutina **2.**Novel **3.**Sushi eshte ushqim i gjalle peshku
 
0
reply
 1. Vjehrit i thojn—Father in law
 2. Vajzes i thojm—Daughter
 3. Çka punon thuhet—What do you work

 4. Si thuhet:Unë dua nënën time ne Anglisht?
  2.Cilët janë përemrat vetorë në Anglisht?
  3.Si e thojm numrin 1555 në Anglisht?

1. Vjehrit i thojn—Father in law 2. Vajzes i thojm—Daughter 3. Çka punon thuhet—What do you work 1. Si thuhet:Unë dua nënën time ne Anglisht? 2.Cilët janë përemrat vetorë në Anglisht? 3.Si e thojm numrin 1555 në Anglisht?
 
0
reply
 1. Cllocations jane fjalë me vend.
 2. Watch-kur shikon nje film, look-kur shikon shembull nje njeri, see- është kur shikon shum sende,frymor etj.
 3. Posessives adjectives janë mbiemrat pronor ato janë:
 4. My
 5. Your
 6. His Singular
 7. Her
 8. It's
 9. Our
 10. You Plural
 11. Their
1. Cllocations jane fjalë me vend. 2. Watch-kur shikon nje film, look-kur shikon shembull nje njeri, see- është kur shikon shum sende,frymor etj. 3. Posessives adjectives janë mbiemrat pronor ato janë: 1. My 2. Your 3. His Singular 4. Her 5. It's 1. Our 2. You Plural 3. Their
edited Dec 9 '16 at 6:40 pm
 
0
reply

1.Cfar ështe present simple tense?
2.si thuhet me fjal ora 6:45?
3.si i thojm ne gjuhen angleze pemët,perimet dhe kafshët?

1.Present simple tense është koh gramatikore që përdoret për të folur rreth një veprimi që ndodhet zakonisht,rregullisht,shpesh,dhe pershkruan një ngjarje ose rutinë etj.
2.Six fourty-five.
3.Fruits,Vegetables,Animals.

1.Me çka është zavendsuar Thou (Ti)?
2.Who zakonisht ku përdoret?
3.Për çfar përdoret koha gramatikore?

>1.Cfar ështe present simple tense? >2.si thuhet me fjal ora 6:45? >3.si i thojm ne gjuhen angleze pemët,perimet dhe kafshët? 1.Present simple tense është koh gramatikore që përdoret për të folur rreth një veprimi që ndodhet zakonisht,rregullisht,shpesh,dhe pershkruan një ngjarje ose rutinë etj. 2.Six fourty-five. 3.Fruits,Vegetables,Animals. 1.Me çka është zavendsuar Thou (Ti)? 2.Who zakonisht ku përdoret? 3.Për çfar përdoret koha gramatikore?

225

 
0
reply

1.Present simple flet per gjera qe ndodhin rregullish rutin etj.
2.Novel.
3.Sushi është ushqim i gjall peshku.

1.Present simple flet per gjera qe ndodhin rregullish rutin etj. 2.Novel. 3.Sushi është ushqim i gjall peshku.

225

 
0
reply

1.cllocations jan fjal me vend.
2.Whatch është kur shikon një film,see është kur shikon sende,frymor etj..kurse look kur shikon një njeri.
3.Posessives adjectives jan mbiemra pronor ata jan.
1.My
2.Your
3.His Singular
4.Her
5.It's
6.Our
7.You Plural
8.Their

1.cllocations jan fjal me vend. 2.Whatch është kur shikon një film,see është kur shikon sende,frymor etj..kurse look kur shikon një njeri. 3.Posessives adjectives jan mbiemra pronor ata jan. 1.My 2.Your 3.His Singular 4.Her 5.It's 6.Our 7.You Plural 8.Their

225

 
0
reply
388
views
9
replies
6
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft