INFORMATION
Aplikacioni APPLE - English For Life tanime eshte lansuar shkarkojeni nga ketu

588a65241b5b4.jpg

Tashmë nxënësit Shqiptarë do të kenë më të lehtë të mësojnë gjuhët e huaja falë profesorit nga Kumanova të gjuhës angleze Ardian Deari-t. Prof. Ardian Deari njihet me aktivitetet e tija te kahmotshme ne aspektin teknologjik duke investuar gjithmone ne te miren e shoqerise sone. Ai se fundmi publikoi nje aplikacion per Android i quajtur ne baze te shkolles “English For Life”, por se per ne versionin Apple sic te gjithe ne e dijme se kane ligje dhe rregullore shume me te rrepte. Ai arriti qe te kryen me sukses programimin edhe te nje versioni ne fjale. I faleminderohemi te gjithe profit ne fjale.

Rreth aplikacionit: Aplikacioni paraqet nje forum, ku ne te brenda nxenesit munden te regjistrohen, postojne mesime, mesojne mesime si dhe te reagojne per cdo postim apo te komentojne. Gjithashtu munden dhe te kycen ne detyra dhe kuize te ndryshme rreth gjuheve angleze dhe gjermane.Thjeshte, nje aplikacion i kerkuar nga gjithe studentet shqiptare.

Ja linku për shkarkimin e aplikacionit.
Shkarko EnglishForLife

Ju dëshirojme suksese nxënësve.

588a6542558de.jpg

![588a65241b5b4.jpg](serve/attachment&path=588a65241b5b4.jpg) Tashmë nxënësit Shqiptarë do të kenë më të lehtë të mësojnë gjuhët e huaja falë profesorit nga Kumanova të gjuhës angleze Ardian Deari-t. Prof. Ardian Deari njihet me aktivitetet e tija te kahmotshme ne aspektin teknologjik duke investuar gjithmone ne te miren e shoqerise sone. Ai se fundmi publikoi nje aplikacion per Android i quajtur ne baze te shkolles “English For Life”, por se per ne versionin Apple sic te gjithe ne e dijme se kane ligje dhe rregullore shume me te rrepte. Ai arriti qe te kryen me sukses programimin edhe te nje versioni ne fjale. I faleminderohemi te gjithe profit ne fjale. Rreth aplikacionit: Aplikacioni paraqet nje forum, ku ne te brenda nxenesit munden te regjistrohen, postojne mesime, mesojne mesime si dhe te reagojne per cdo postim apo te komentojne. Gjithashtu munden dhe te kycen ne detyra dhe kuize te ndryshme rreth gjuheve angleze dhe gjermane.Thjeshte, nje aplikacion i kerkuar nga gjithe studentet shqiptare. Ja linku për shkarkimin e aplikacionit. [Shkarko EnglishForLife](https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=1195150857&mt=8) Ju dëshirojme suksese nxënësve. ![588a6542558de.jpg](serve/attachment&path=588a6542558de.jpg)

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

Message:
Prof të faleminderoj për tërë mundin...WE ARE THE BEST...smilesmile

Message: Prof të faleminderoj për tërë mundin...WE ARE THE BEST...:) :)

Life always offers you a second chance.It's called TOMORROW.

We Are the Best❤️❤️
Thank you Teacher for all❤️❤️

We Are the Best❤️❤️ Thank you Teacher for all❤️❤️
179
3
4
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft