Other- Të tjera - Други
14.04.2017- English Idioms

Hekuri rrihet sa është i nxehtë - strike while the iron is hot; opportunity seldom knocks twice; make hay while the sun shines

Të nderuar studentë dhe nxënës që tani do të mundohemi të publikojmë gjithashtu dhe shprehje metaforike dhe idiomatike të kombinuara shqip-anglisht ose anasjelltas; andaj, na përcjellni në postimet tona të rradhës.

Hekuri rrihet sa është i nxehtë - strike while the iron is hot; opportunity seldom knocks twice; make hay while the sun shines Të nderuar studentë dhe nxënës që tani do të mundohemi të publikojmë gjithashtu dhe shprehje metaforike dhe idiomatike të kombinuara shqip-anglisht ose anasjelltas; andaj, na përcjellni në postimet tona të rradhës.

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

161
4
3
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft