Te nderuar perdorues te ketij aplikacioni jemi duke bere perpjekje ne krijimin e versionit te ri, andaj dhe ne rast se ju ka ardhur ndonje reklame nga aplikacioni jone te jeni ne dijeni se jemi duke eskperimentuar. Pra, nuk do te thote qe eshte dicka e rrezikshme, por se ne jemi duke bere te gjitha provat e mundshme per rifreskimin e aplikacionit tone. Me respekt, prof. Ardian Deari

Te nderuar perdorues te ketij aplikacioni jemi duke bere perpjekje ne krijimin e versionit te ri, andaj dhe ne rast se ju ka ardhur ndonje reklame nga aplikacioni jone te jeni ne dijeni se jemi duke eskperimentuar. Pra, nuk do te thote qe eshte dicka e rrezikshme, por se ne jemi duke bere te gjitha provat e mundshme per rifreskimin e aplikacionit tone. Me respekt, prof. Ardian Deari

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

 
0
reply
54
views
0
replies
1
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft