58459fd1b40dc.jpg

Të nderuar nxënës dhe studentë ju informoj se qasja softuerike e forumit tonë tanimë punon ndryshe dhe se kemi dalur në një version tjetër, pra, më të lartë të kodimit. Pra, bëhet fjalë për versionin më të ri 3.7.

Pyetjet më të shpeshta:
Çka ka ndryshim në këtë version?

  • Në këtë version përveç dizajnit që është më i përshtatshëm për paisjet tuaja gjithashtu punon dhe më shpejtë.

Pse NUK punojnë tag-at (mentions)?

  • Gjatë rifreskimit tonë (update-s) kemi ngatërruar diçka në programim por që ditët në vijim do ta përmirsojmë edhe këtë. Keni besim në punën tonë. 5845e20a8180e.gif

A u përmirësuan lajmërimet?

  • PO, përgjigja është po. Mëherët, kur ju klikonit në NOTIFICATION BELL (zilen e lajmërimeve) ju kishit problem sepse për së dyti herë lajmërimet zhdukeshin. Pra, tani nuk zhduken por se punojnë ashtu si duhet.

Çka tjetër kam të drejtë shtesë në këtë version?

  • Në këtë version keni gjithashtu të drejtë të krijoni tema të mbyllura kur nuk dëshironi askush ti komenton ato. Pra, CLOSED TOPIC e shtypni kur ju dëshironi të ngelet tema e mbyllur.

Për, çdo pakënaqësi apo sugjerim na shkruani këtu. Me respekt, i juaji prof. Ardian Deari

![58459fd1b40dc.jpg](serve/attachment&path=58459fd1b40dc.jpg) Të nderuar nxënës dhe studentë ju informoj se qasja softuerike e forumit tonë tanimë punon ndryshe dhe se kemi dalur në një version tjetër, pra, më të lartë të kodimit. Pra, bëhet fjalë për versionin më të ri 3.7. **Pyetjet më të shpeshta:** Çka ka ndryshim në këtë version? - Në këtë version përveç dizajnit që është më i përshtatshëm për paisjet tuaja gjithashtu punon dhe më shpejtë. **Pse NUK punojnë tag-at (mentions)?** - Gjatë rifreskimit tonë (update-s) kemi ngatërruar diçka në programim por që ditët në vijim do ta përmirsojmë edhe këtë. Keni besim në punën tonë. ![5845e20a8180e.gif](serve/attachment&path=5845e20a8180e.gif) A u përmirësuan lajmërimet? - PO, përgjigja është po. Mëherët, kur ju klikonit në NOTIFICATION BELL (zilen e lajmërimeve) ju kishit problem sepse për së dyti herë lajmërimet zhdukeshin. Pra, tani nuk zhduken por se punojnë ashtu si duhet. Çka tjetër kam të drejtë shtesë në këtë version? - Në këtë version keni gjithashtu të drejtë të krijoni tema të mbyllura kur nuk dëshironi askush ti komenton ato. Pra, CLOSED TOPIC e shtypni kur ju dëshironi të ngelet tema e mbyllur. Për, çdo pakënaqësi apo sugjerim na shkruani këtu. Me respekt, i juaji prof. Ardian Deari

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

edited Dec 11 '16 at 5:48 pm
 
3
reply

Te lumt je arsimtari me i mire qe kam pa ne jeten time

Te lumt je arsimtari me i mire qe kam pa ne jeten time

Englishforlife

 
1
reply

Thank you profesor @ArdiDeari
je shum mire per ne nxenesit tek engish for lifesmile

Thank you profesor @ArdiDeari je shum mire per ne nxenesit tek engish for life(blush)
 
0
reply

Të faliminderit për gjithë këtë mundë për ne @ArdiDeari Suksese ..

Të faliminderit për gjithë këtë mundë për ne @ArdiDeari Suksese ..
 
1
reply

Faleminderit shume @uratahyseni do e bejme me te miren per juve. Suksese gjithashtu

Faleminderit shume @uratahyseni do e bejme me te miren per juve. Suksese gjithashtu

www.englishforlife.mk / Contact: 00389 71 989 903

 
0
reply

Message
@ArdiDeari të faleminderit për gjithë këtë mund që e bëre për ne...Suksese....

Message @ArdiDeari të faleminderit për gjithë këtë mund që e bëre për ne...Suksese....

Life always offers you a second chance.It's called TOMORROW.

 
0
reply
391
views
13
replies
11
followers
live preview
enter atleast characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft