Show Categories
5
0
ardideari posted Nov 26 '16 at 11:15 pm
Hi there,
My name is Ardian and I am from Macedonia, the age I won't tell you because that belongs to my privacy, but, I will show you something quite interesting for you and that's THIS FORUM! I programmed and made possible this way of communication for you, my students and my colleagues. Enjoy it and have fun!

72
0
ardideari posted Nov 26 '16 at 9:53 pm
Postoni rezultatet tuaja ne kutine e komenteve ju lutem, ketu me poshte klikoni mbi linkat dhe do t ju shfaqen ushtrimet:

http://www.agendaweb.org/verbs/tobe-pronouns/index.html

http://www.englishmaven.org/HP6/To_Be_Exercise2.htm

http://www.focus.olsztyn.pl/en-exercises-for-present-simple.html#.WDAizbIrLIU

http://www.web-esl.com/tobe/tobe.htm

http://www.myenglishpages.com/site
a14
42
0
Klikoni mbi linqet e dhena meposhte per te mbushur ushtrimet tuaja dhe gjithashtu ne fund do te merrni rezultatet tuaja.
Links:

http://www.englisch-hilfen.de/en/exercises/nouns_articles/plural.htm

http://www.englisch-hilfen.de/en/exercises/nouns_articles/singular.htm

http://www.englisch-hilfen.de/en/exercises/plural1/index.php

http://www.1-language.com/englishcourse/unit11_gram
a12
110
0
ardideari posted Nov 26 '16 at 9:23 pm
PAST PERFECT SIMPLE VS PAST PERFECT CONTINUOUS TENSE

https://elt.oup.com/student/solutions/upperint/grammar/grammar_02_022e?cc=mk&selLanguage=en
http://www.myenglishpages.com/site_php_files/grammar-exercise-past-perfect.php

PAST SIMPLE VS. PAST CONTINUOUS
EXERCISE 1:
http://www.ego4u.com/en/cram-up/grammar/simpas-paspro/exercises
EXERCISE 2:
http://www.ego4u.com/en/cram
014
152
0
Përshëndetje,
Të nderuar nxënës, student dhe kolegë këtu më poshtë keni të paraqitura disa nga ushtrimet që mundeni ti keni në testin fillestarë të gjuhës angleze në pjesën e gramatikës.

– Present Simple Tense vs Present Continuous Tense (Ushtrime)
http://www.englisch-hilfen.de/en/exercises/t
a11
Categories
Actions
Hide topic messages
Enable infinite scrolling
All posts under this topic will be deleted ?
Previous
Next
With selected deselect topics
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft